PROJEKTEK

Miskolc

Lévay gimnázium

Budapest

Budapart-Kopaszi gát.

Kecskemét

Erzsébet Lakópark 2017-2018. Penetronos Fehérkád rendszerrel, a I - II. ütem

Keszthely

Társasház Keszhely. Alaplemez szigetelése Penetron Admix-al. 2017 – 2018, I – II ütem

Győr

Golden Ball hotel Wellness részlegének teljes szigetelése Penetron Admix adalékolt betonnal (2014). Társasház Győr 2017. Penetron Admix adalékolt betonnal. A zöld folt a Penetron „nyomkövető” adaléka, a Penetron Admix jelenlétének kimutatására. ( a zöld szín nem tűnik el, s nem színezi el a betont)

Balmazújváros

Balmazújváros

Fertőrákos: 2014

Földalatti öltözők, tároló helységek, porszáraz terek.

Balatonfüred

Társasház Balatonfüred 2017. A pince teljes szigetelése, Penetron Admix adalékkal.

Sopron, Balfy u.

Társasházépítés Sopronban. A szerkezet vízszigetelését a kivitelező Penetron Admix adalékkal oldotta meg.

Budapest, Dagály uszoda

Budapest, a Dagály uszoda építésénél is a PENETRON termékeit használták.

Budapest

Budapest, Telekom székház (16.500 m2) föld alatti szerkezeteinek szigeteltségét a kivitelező Moratus Kft, a Penetron Admix adalékkal oldja meg.

Bárány Uszoda, Eger

Eger belvárosában, egy különleges konstrukcióval oldották meg a folyamatos aktív vízbefolyással rendelkező uszoda kialakítását. A szerkezet víznyomás elleni szigeteltségének biztosításához a Penetron Admix adalékot, a munkahézagok aktív tömítéséhez a Penetront választotta a kivitelező.

Fekete István látogatóközpont

A Fekete István látogatóközpont közvetlenül a kaposvári Deseda tó partján fekszik. A vasbeton szerkezet vízhatlan szigeteltségét a Penetron Admix a munkahézagok tömítettségét a Penetron biztosítja.

Debreceni Nagyerdei Stadion

Tervező – BORD Építész Stúdió.

PDF icon

Kaposváron a Cabero csarnok

Kaposváron a Cabero csarnok kivitelezésekor a betonszerkezetek szigetelését, valamint élettartamának meghosszabbítását a Penetron rendszerrel oldották meg.

Bükszéki fürdő

A ZÁÉV Zrt és a GEDI Kft kivitelezésében készült Bükkszéki Fürdő egyike azon projektjeinknek, ahol a szerkezet víznyomás elleni szigetelését a Penetron technológiával oldották meg. Penetron Admix adalék biztosítja a szerkezet szigeteltségét, a Penetron pedig a munkahézagok tömítettségét valósítja meg.

A budapesti Hegyvidék Bevásárló Központ

A budapesti Hegyvidék Bevásárló Központ földfelszín alatti részei (mélygarázs) szigeteltségének biztosítására a Market Zrt és a Moratus Kft a Penetron technológiát választotta. Mivel intenzívebb hozamú réteg vízzel kellett számolni, ezért ennél a projektnél is a Penetron Admix adalék és a Penetron termékek használata jelentették a megfelelő megoldást.

Gumiabroncs Feldolgozó Kft., Tamási

Tamásiban a Gumiabroncs Feldolgozó Kft az agresszív vegyi hatásoknak kitett vasbeton alaplemez védelmét a Peneseal FH folyékony kéregerősítővel oldotta meg.

Ceglédi Városi Fürdő

A ceglédi Városi Fürdőfejlesztés keretében megvalósuló medence és lelátó szerkezetek építéséhez, a víznyomás elleni szigeteltséget a Penetron termékek biztosították. A kivitelező ZÁÉV Zrt és Gedi Kft számtalan projektjüknél választotta már ezt a rendszert, amivel a hagyományos szigetelő rendszerekhez képest magasabb biztonsággal, és műszaki tartalommal tudják megvalósítani kivitelezésüket.

Richter Gedeon Gyógyszergyár

A Richter Gedeon Gyógyszergyár dorogi üzemében a Colas Alterra Zrt az új építésű záportározó szigeteltségét Penetron Admix adalékkal oldotta meg. A régi, földben lévő, erősen korrodálódott szennyvíztározók utólagos szigeteléséhez a Dor-Bau Kft a Penetron és Penecrete Mortar termékeket használta.

Győri sportuszoda

A FÉSZ Zrt és a Swietelsky Magyarország Kft kivitelezésében készül a győri sportuszoda. Mivel a projekt a Dunához közel, magas talajvízszintű területen helyezkedik el, ezért a tervezők és a kivitelezők a Penetron termékek alkalmazása mellett döntöttek. A szerkezetnek azon túl, hogy ellenáll a sokszor változó és gyakran számottevő víznyomásnak, porszáraznak, emberi tartózkodásra is alkalmasnak kell lennie. Ezeknek a feltételeknek maradéktalanul felel meg a Penetron rendszer.

Nemesvámoson az MTD csarnok

Nemesvámoson az MTD csarnok föld alatti aknái a Pallér Csarnok Kft és a Gedi Kft kivitelezésében készültek. A víznek és egyéb környezeti hatásoknak kitett vasbeton szerkezetek Penetron Admix adalékkal és penetron péppel készültek.

Katolikus Gimnázium, Kaposvár

Kaposváron a Katolikus Gimnázium föld alatti tantermeinek vízhatlan szigeteltségét a Penetron Admix adalék és a munkahézagokba kent Penetron biztosítja.

Kecskeméti Piac

A Kecskeméti Piac alatti mélygarázs szigeteléséhez a VERBAU Kft a technológia egyszerűsége, megbízhatósága és költséghatékonysága miatt a Penetron rendszert, a Penetron Admix adalékot és a Penetron pépet választotta.

Termálfürdő, Igal

Az Igali Termálfürdő bővítését a ZÁÉV Zrt végezte. A medencék és a határoló falszerkezetek, lemezek mélyépítésű szerkezetek szigetelését a kivitelező Penetron Admix adalékkal és Penetron péppel oldotta meg.

Dunakapu téri mélygarázs, Győr

Győrben a Dunakapu téri mélygarázs építésénél, a kivitelező Strabag MML Kft, a Duna oldalához közel eső vizes blokkok szigeteltségének biztosítására a Penetron Admixot választotta.

Váci Corner Irodaház

A Váci Corner Irodaház a Dunához közel épült. Az épület alá 3 szintes mélygarázs lett tervezve. A környezetvédelmi szempontokon túl fontos volt olyan bevált műszaki megoldás keresése a beruházónak és a szerkezet építő Moratus Kft-nek, amely biztonságosan alkalmazható változó víznyomású körülmények között is. Emiatt került felhasználásra a talajban lévő, felszín alatti vizeknek kitett szerkezeteknél a Penetron Admix adalék, és a Penetron.

A nagykátai gyógyfürdő

A nagykátai gyógyfürdő teljes szerkezetének, beleértve a medencék szigetelését is Penetron Admix adalékkal és Penetron péppel oldotta meg a kivitelező ZÁÉV Zrt. A magas talajvízszint ellenére a föld alatti gépház és puffervíztároló helyiségek is porszárazak.

Magyarországi referenciák

2013

PDF icon

PENETRON, a 2018-as foci VB-n

A PENETRON technológia mögött sok az új infrastruktúra épült, a 2018-as foci VB helyszínein, Oroszországban.
A PENETRON kristályos vízszigetelő technológia optimális megoldás
a kedvezőtlen éghajlati és geológiai feltételek mellett.

MP4 icon

Penetron Chile

Curicó Hospital located in Chile! (mp4 video).

Penetron Ausztrália

Sydney, Ausztrália. Penetron ADMIX használatával (mp4 video).

Mercedes-Benz stadion

Mercedes-Benz stadion, Atlanta, USA. Penetron ADMIX használatával (mp4 video).

Hotels built on PENETRON!

Hotels built on PENETRON! (HD mp4 video).

Olaszország, Nápoly

Vízben álló lakóépület szigetelése Penetron Admixszal.

Museum of Tomorrow

Museum of Tomorrow (mp4 video).

PENETRON RENDSZER, Olaszország.

Szigetelés PENETRON rendszerrel.