penetron

image background
Termékek - Munkahézag szalagok - PENEBAR SW-55

A PENETRON használatban
Munkahézag szalagok

PENEBAR SW-55

A Penebar SW-55 egy olyan betonrés-tömítőanyag, amely vízzel érintkezve kontrollált sebességgel kiterjed. Ez a fejlett, gumibázisú vízszigetelő termék hidrofób (víztaszító) anyagokat tartalmaz, ezáltal beépített késleltető rendszerként fejti ki hatását

AJÁNLOTT ALKALMAZÁSI TERÜLETEK:
A Penebar SW-55 minden olyan építőipari projekt be nem tervezett, nem mozgó munkahézagainál alkalmazható, ahol szükség van a nedvesség elleni védelemre, mint például földalatti szerkezetek, alapok, öntött panelek, alagutak, régi betonba öntött új betonszerkezetek, aknák, felvonóaknák, támfalak, tartályok, betoncsövek, gépkocsi-parkolók, stb.

Alkalmazási tanácsok:
A Penebar SW-55 betonfelületről történő elmozdulásának megelőzése érdekében mindig használjon Penebar Primer felület előkészítő anyagot. Előfordulhat, hogy a tömítőanyag függőleges felületeken történő rögzítéséhez szegekre van szükség.
A Penebar SW-55 anyagot a beton felületéhez képest legalább 50 mm mélységben kell elhelyez ni. Ha a Penebar SW-55-öt csöveken és egyéb szerkezeti anyagokon alkalmazzák, az anyagot méretre kell szabni, és el kell helyezni a szivárgási terület körül. Durva, egyenetlen felületeken ügyeljen arra, hogy a Penebar SW-55 közvetlen kapcsolatban maradjon az alapfelülettel.